Hjelpesendinger

I Norge er vår aktivitet sentrert rundt innsamling av tøy, sko, leker og alt annet som det er behov for i et utarmet og fattig land. Vi bruker mye tid og energi på å samle inn dette, lagre det forsvarlig for så å arrangere to hjelpesendinger i året.

Mottak

På lageret vårt i Skudeneshavn kan vi ta i mot tøy hver dag hele året – om man ringer og avtaler tid på forhånd.

Vi er en liten og spinkelt bygget organisasjon og kan ikke klare å bemanne faste åpningstider – men kompenserer sterkt ved å være tilgjengelig når det måtte ønske for de som vil gi oss tøyet sitt.

Har du lyst til å ta en opprydding hos deg selv, og vurderer å kaste ting, så ta gjerne en telefon til oss først for å høre om vi vil overta noe av det du har liggende.

Finansiering

Å kjøre hjelpesending er IKKE en spesielt rimelig affære. Bussen vi bruker (Humanitær Expressen) bruker rikelig med drivstoff og det koster med forsikringer, ferge og veiavgifter.

Vi ber derfor om et transportbidrag (Eller porto om du vil) på kr. 100,- pr. sekk som den enkelte donerer til oss. På den måten får vi dekket inn de faktiske kostnadene ved å kjøre bussen nedover til Ukraina.

Deltakelse

Bussen har 20 seter – og vi liker godt å ha med oss passsjerer. Både til å h jelpe med det praktiske underveis og i og rundt Malyn – men også som «sannhetsvitner». Det har vært mye oppmerksomhet rundt ekelte andre såkalte hjelpeorganisasjoner som ikke behandler godset de får med den respekt det fortjener. Ved å invitere til deltagelse på hjelpesending er det den absolutt beste måten å demonstrere at alt godset kommer helt frem til rett mottaker!

PS: Alle våre passsjerer betaler selv sin mat og sitt hotell/lugar på danskebåten. Ingen av våre innsamlede midler går til å dekke dette.

Ønsker du å være med på en hjelpesending – ta kontakt med oss, så skal vi sørge for å ha plass til deg neste gang.